Hjælp & Support

Trykklart materiale

Her finder du instruktion i, hvordan du skal udforme dine materialer for at vi kan producere uden problemer.

Som udgangspunkt vil vi helst modtage trykklart materiale i PDF formatet defineret ud fra disse specifikationer:

Du kan med fordel downloade GraphicCo’s indstillinger til korrekt farvestyring samt oprettelse af pdf-filer.

Grafisk Design

Vi assisterer dig med kreative indspark eller en anderledes vinkel alt efter dine behov.

Hjemmesider

Funktionalitet og design går hånd i hånd uanset hvor enkel eller kompleks din hjemmeside skal være.

Webbaserede brancheløsninger

GraphicCo står bag web-to-print løsninger, der både forenkler og mangfoldiggør mulighederne.

Digitale skilte

Intet skaber opmærksomhed så godt som levende billeder. Vi skaber dem enkelt, fleksibelt og kundetilpasset.

Tryk & digitalprint

Vores komplekse produktionsapparat giver mulighed for at printe og trykke på næsten alle materialer.

Storformat & display

Synlighed i alle størrelser fra S til XXXL – kun fantasien sætter grænser.

Skilte

Vi sælger ikke bare skilte. Vi sælger synlighed.

Logistik

Spar tid ved at lade vores erfarne distributionsafdeling stå for din pakning og distribution.

Kontakt én af vores afdelinger

Odense

Cikorievej 24
5220 Odense SØ Tlf. 70 10 12 13 info@graphicco.dk

Svendborg

Ryttermarken 17 A
5700 Svendborg
Tlf. 70 10 12 13 info@graphicco.dk

Give

Østergade 3-5
7323 Give
Tlf. 75 73 22 44 tryk@grafisk-hus.dk