Hjælp & Support

Farvestyring

For at sikre korrekt farvestyring på de materialer, som bliver trykt hos GraphicCo, er det vigtigt at indstille følgende korrekt:

1. Installering og valg af korrekt icc profil
  2. Installering og valg af korrekt csf farveindstilling i Bridge (hvis du bruger Adobe pakken)
  3. Installering og valg af korrekt joboption i dit layout program

1. Installering af icc profil (icc fil):

På Mac: Bibliotek > Application Support > Adobe > Color > Profiles > Recommended
På PC: Højreklik på filen, og klik på installér.

2. Installering af Bridge colorsettings (csf fil):

På Mac: Bibliotek > Application Support > Adobe > Color > Settings
På PC: Højreklik på filen, og klik på installér.

I Bridge > Rediger > Farveindstillinger, synkroniseres til den korrekte farveindstilling.

3. Installering af pdf joboptions (joboptions fil):

På Mac: Bibliotek > Application Support > Adobe PDF > Settings
På PC: Højreklik på filen, og klik på installér.

Joboptions kan også importeres direkte fra InDesign.

Grafisk Design

Vi assisterer dig med kreative indspark eller en anderledes vinkel alt efter dine behov.

Hjemmesider

Funktionalitet og design går hånd i hånd uanset hvor enkel eller kompleks din hjemmeside skal være.

Webbaserede brancheløsninger

GraphicCo står bag web-to-print løsninger, der både forenkler og mangfoldiggør mulighederne.

Digitale skilte

Intet skaber opmærksomhed så godt som levende billeder. Vi skaber dem enkelt, fleksibelt og kundetilpasset.

Tryk & digitalprint

Vores komplekse produktionsapparat giver mulighed for at printe og trykke på næsten alle materialer.

Storformat & display

Synlighed i alle størrelser fra S til XXXL – kun fantasien sætter grænser.

Skilte

Vi sælger ikke bare skilte. Vi sælger synlighed.

Logistik

Spar tid ved at lade vores erfarne distributionsafdeling stå for din pakning og distribution.

Kontakt én af vores afdelinger

Odense

Cikorievej 24
5220 Odense SØ Tlf. 70 10 12 13 info@graphicco.dk

Svendborg

Ryttermarken 17 A
5700 Svendborg
Tlf. 70 10 12 13 info@graphicco.dk

Give

Østergade 3-5
7323 Give
Tlf. 75 73 22 44 tryk@grafisk-hus.dk