Miljø

Godkendt til at trykke grønt

Du får andel i
en stærk miljøprofil!

Hos GraphicCo vil vi være Danmarks grønneste trykkeri. Det forudsætter, at vores ansatte arbejder bevidst på at styrke vores grønne profil.
GraphicCo har investeret i nye miljøvenlige maskiner, bygninger og andet teknisk udstyr. Al vores kemi er miljøgodkendt, og vores papir er så vidt muligt produceret bæredygtigt. Trykkeriet er miljøcertificeret efter ISO14001 og har licens til både Svanemærket, FSC® og PEFC. Vores dygtige projektledere giver dig råd og vejledning til at vælge den mest miljøvenlige løsning til din trykopgave. På alle fakturaer, som angår grafisk produktion, opkræves et miljøtillæg på 2,75 % af den samlede fakturasum, dog højst kr. 595,00 pr. faktura.

ISO14001

GraphicCo er miljøcertificeret efter ISO14001. Som kunde skal du vide at dette kræver, at virksomheden hele tiden øger sine ambitioner for miljøet og årligt bliver certificeret af Det Norske Veritas.

FSC®

Du kan som kunde vælge at benytte FSC-certificeret papir og støtte en bæredygtig skovdrift. FSC-mærket symboliserer, at de FSC-certificerede træ- og papirprodukter stammer fra bæredygtigt drevne skove, hvor både mennesker og dyr er sikret ordentlige levevilkår. For at beskytte troværdigheden til mærket – til fordel for både FSC-systemet og de virksomheder, som arbejder seriøst med FSC-mærket – er der opsat forskellige regler for brug af logoet og navnet “FSC”.
På FSC’s hjemmeside kan du læse mere om de krav, der er for anvendelse af mærket.

Vi er behjælpelige med at sætte FSC-mærket på tryksagen. Du finder en oversigt over de valgmuligheder der er her. Det ønskede nummer oplyses til trykkeriet, som efterfølgende forsyner tryksagen med det korrekte mærke.

Svanemærket

Trykkeriet er Svanemærket, som dokumenterer, at trykkeriet overholder Nordisk Miljømærknings skrappe miljøkrav til tryksager, og vi har en af Danmarks allerhøjeste andele af miljøsalg.

Med en svanemærket tryksag får du garanti for, at din tryksag fra start til slut er produceret med det størst mulige hensyn til miljøet – og dermed også til mennesker.

Du kan selv vælge at placere Svanemærket på din tryksag. Du kan downloade Svanemærker i forskellige variationer – på dansk, tysk eller engelsk her.
OBS: Alle logoer er klar til brug i 100% (logoet må ikke gøres mindre). Ønskes intet logo på den Svanemærkede tryksag indsættes følgende tekst: Svanemærket tryksag – licens nr. 5041-0072

Vi er behjælpelige med at sætte svanemærket på tryksagen. Du finder en oversigt over de valgmuligheder der er her. Det ønskede nummer oplyses til trykkeriet, som efterfølgende forsyner tryksagen med det korrekte mærke.

PEFC

Når du ser PEFC mærket, har du garanti for, at papiret kan spores gennem hele vejen tilbage til en bæredygtig drevet skov.

Interessen for certificering af bæredygtig skovdrift og sporbarhed af træprodukter bunder oprindeligt i et ønske om at beskytte regnskoven mod rydninger og ulovlige hugster. Den er siden vokset til at dække alverdens skove

Er du i tvivl om noget, kan du kontakte os fra kontaktsiden – eller sende en mail til support@graphicco.dk

Du finder oversigter over miljølogoer samt download område her

Grafisk Design

Vi assisterer dig med kreative indspark eller en anderledes vinkel alt efter dine behov.

Hjemmesider

Funktionalitet og design går hånd i hånd uanset hvor enkel eller kompleks din hjemmeside skal være.

Webbaserede brancheløsninger

GraphicCo står bag web-to-print løsninger, der både forenkler og mangfoldiggør mulighederne.

Digitale skilte

Intet skaber opmærksomhed så godt som levende billeder. Vi skaber dem enkelt, fleksibelt og kundetilpasset.

Tryk & digitalprint

Vores komplekse produktionsapparat giver mulighed for at printe og trykke på næsten alle materialer.

Storformat & display

Synlighed i alle størrelser fra S til XXXL – kun fantasien sætter grænser.

Skilte

Vi sælger ikke bare skilte. Vi sælger synlighed.

Logistik

Spar tid ved at lade vores erfarne distributionsafdeling stå for din pakning og distribution.

Kontakt én af vores afdelinger


Odense

Cikorievej 24
5220 Odense SØ Tlf. 70 10 12 13 info@graphicco.dk

Svendborg

Ryttermarken 17 A
5700 Svendborg
Tlf. 70 10 12 13 info@graphicco.dk

Give

Østergade 3-5
7323 Give
Tlf. 75 73 22 44 tryk@grafisk-hus.dk